Welkom bij 
FunFotoBooth

Dé photobooth verhuurder van Limburg en Noord-Brabant! 

Maak een flitsende indruk op uw gasten!

Photobooth €350,- all in:

Vast tarief

U huurt onze photobooth's voor
€ 350,- all in. Geen verborgen kosten!
(prijs voor max 250 personen, indien u meer gasten verwacht neem contact met ons op)

Onbeperkt afdrukken

U kunt gedurende de gehele huurperiode GRATIS onbeperkt afdrukken. Wij hanteren geen maximum!
Strips worden standaard dubbel geprint

5 uur huur inclusief

Wilt u onze photobooth langer huren? Geen probleem! Dat is mogelijk voor € 50,- per extra uur.

Gratis transport

Binnen een straal van 70 kilometer (enkel) vanaf onze standplaats in Roermond, Limburg komen wij onze photobooth's gratis brengen!

Professionele camera

Wij maken gebruik van een professionele spiegelreflexcamera voor de scherpste foto's.
Verder beschikt de photobooth over een ringlamp, dus ook in donkere ruimtes kan de photobooth gebruikt worden!

Digitale foto's

Na afloop ontvangt u alle foto's digitaal via Wetransfer.

Formaat print

De standaard maat van een printje is 10 X 15 cm. U kunt ook kiezen voor twee strookjes van 5 X 15 cm.
Bekijk de voorbeelden onder het kopje "templates"

Props

Geef de foto's een finishing touch met leuke accessoires zoals hoedjes, brillen en boa's of props op stokjes.

Dubbele afdruk

Indien gewenst kunt u tegen een meerprijs alle foto's dubbel laten afdrukken. Strookjes van 5x15 cm worden standaard dubbel uitgeprint!

Persoonlijk fotokader

Kies uit meer dan 30 GRATIS ontwerpen! Of kies voor een fotokader volledig op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Reserveer nu!

Is u gewenste tijdstip niet beschikbaar, of wilt u een photobooth langer huren? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken wij de mogelijkheden.

Let op! Dit is een reserveringsformulier. Indien u een vraag heeft of een offerte wil opvragen gelieve dan het contactformulier onder aan de website in te vullen of direct een mail te sturen naar info@fun-fotobooth.nl.

[booked-calendar]

365 dagen per jaar!

U kunt onze photobooth’s 365 dagen per jaar huren.
Check de actuele beschikbaarheid!

Onze photobooths

Bent u op zoek naar een photbooth in Limburg of Noord-Brabant voor uw bruiloft, zakelijk evenement, kerstborrel of een jubileum? Dan bent u bij FunFotobooth op het juiste adres!

Funfotobooth levert de leukste en voordeligste photobooths van Limburg en Noord-Brabant! Onze topper de “retro selfiezuil” is de sfeermaker op ieder feest. Door zijn leuke vintage uitstraling past onze photobooth binnen ieder decor of sfeer. Laat uw gasten aan de slag gaan met het onbeperkt maken van foto’s. Alle foto’s worden direct uitgeprint op glossy 10x15cm of twee keer op 5x15cm fotopapier voor de mooiste resultaten. Achteraf ontvangt u als ook nog eens alle foto’s digitaal via Wetransfer, zodat u deze op uw social media kanalen kunt posten. Bij onze photobooth leveren wij leuke foto-accessoires zoals hoedjes, brillen, props, enz. voor de leukste en gekste foto’s. Binnen een straal van 70km (enkel) vanaf Susteren brengen wij de photobooth gratis!

Voor meer informatie of mogelijkheden, neem contact met ons op!

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week van 09:00 tot 23:00 telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer: +31 (06) 34 72 34 55

Voor wie?

Zakelijk

Een borrel, feest, open dag, deelname aan een beurs of een opening van een nieuwe locatie?
Ook zakelijk zijn onze photobooths uitstekend in te zetten. Bezoekers maken leuke foto's die ze mee naar huis kunnen nemen als herinnering aan het evenement. Wij voorzien het template van uw logo en een slogan of andere tekst, ook goed voor uw naamsbekendheid. Achteraf ontvangt u alle foto's digitaal.

Bruiloften

Wie gaat trouwen, gaat op zoek naar ideeën om er een onvergetelijk feest van te maken. Met onze photobooths heb je gegarandeerd succes. Door het prachtige design van de selfiezuil past de photobooth altijd op je feestlocatie. Met een photobooth komt het feest meteen op gang. Een foto met een achtergrond de stijl of het thema van uw bruiloft, is de perfecte manier om uw gasten te bedanken voor hun komst. Vrienden, familieleden en collega's kunnen een foto in het gastenboek plakken, zodat u later uitgebreid en vooral met een big smile kan terugkijken.

Evenementen

Iets te vieren? Voor ieder evenement van verjaardag tot festival en van braderie tot jubileum- zijn onze photobooths dé smaakmaker! De sfeer op een evenement is altijd al goed, maar wordt met onze Retro Selfiezuil nog veel beter. Onze leuke photobooths maken gegarandeerd een flitsende indruk op alle gasten. Mensen die elkaar nog nooit gezien hebben, gaan ineens samen op de foto. Dat levert hilarische plaatjes op, mede dankzij de bijgeleverde accessoires. Let op: foto's maken met onze photobooths kan verslavend zijn, dus bij een volgend evenement zal er zeker weer vraag naar zijn 🙂

Wat zeggen onze klanten?

Ik ben zeer tevreden over Funfotobooth. Goede contacten en afspraken vooraf, prima levering en installatie en goede nazorg met snelle nazending van alle foto's. Een echte aanrader voor je feest.
Ton Slaets
Funfotobooth is een erg leuke aanvulling voor je event. Onze gasten vonden het super om een leuke herinnering mee naar huis te nemen in de stijl van ons event.
Anouck Oomen
Super leuk aandenken voor mijn tevreden klanten tijdens de modehappening!

Arlette Nijsten

FunFotoBooth mocht al werken voor

Contact

+31 (0)6 34 72 34 55

info@fun-fotobooth.nl

Heystertbaan 40
6044XW, Roermond (NL)