Welkom bij FunFotoBooth

Dé photobooth verhuurder van Limburg en Noord-Brabant! 

Maak een flitsende indruk op uw gasten!

Voor wie?

Zakelijk

Een borrel, feest, open dag, deelname aan een beurs of een opening van een nieuwe locatie?
Ook zakelijk zijn onze photobooths uitstekend in te zetten. Bezoekers maken leuke foto's die ze mee naar huis kunnen nemen als herinnering aan het evenement. Wij voorzien het template van uw logo en een slogan of andere tekst, ook goed voor uw naamsbekendheid. Achteraf ontvangt u alle foto's digitaal.

Bruiloften

Wie gaat trouwen, gaat op zoek naar ideeën om er een onvergetelijk feest van te maken. Met onze photobooths heb je gegarandeerd succes. Door het prachtige design van de selfiezuil past de photobooth altijd op je feestlocatie. Met een photobooth komt het feest meteen op gang. Een foto met een achtergrond de stijl of het thema van uw bruiloft, is de perfecte manier om uw gasten te bedanken voor hun komst. Vrienden, familieleden en collega's kunnen een foto in het gastenboek plakken, zodat u later uitgebreid en vooral met een big smile kan terugkijken.

Evenementen

Iets te vieren? Voor ieder evenement van verjaardag tot festival en van braderie tot jubileum- zijn onze photobooths dé smaakmaker! De sfeer op een evenement is altijd al goed, maar wordt met onze Retro Selfiezuil nog veel beter. Onze leuke photobooths maken gegarandeerd een flitsende indruk op alle gasten. Mensen die elkaar nog nooit gezien hebben, gaan ineens samen op de foto. Dat levert hilarische plaatjes op, mede dankzij de bijgeleverde accessoires. Let op: foto's maken met onze photobooths kan verslavend zijn, dus bij een volgend evenement zal er zeker weer vraag naar zijn 🙂

365 dagen per jaar!

U kunt onze photobooth’s 365 dagen per jaar huren.
Check de actuele beschikbaarheid!

Wat zeggen onze klanten?

Ik ben zeer tevreden over Funfotobooth. Goede contacten en afspraken vooraf, prima levering en installatie en goede nazorg met snelle nazending van alle foto's. Een echte aanrader voor je feest.
Ton Slaets
Funfotobooth is een erg leuke aanvulling voor je event. Onze gasten vonden het super om een leuke herinnering mee naar huis te nemen in de stijl van ons event.
Anouck Oomen
Super leuk aandenken voor mijn tevreden klanten tijdens de modehappening!

Arlette Nijsten

FunFotoBooth mocht al werken voor

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week van 09:00 tot 23:00 telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer: +31 (06) 34 72 34 55